نقل و انتقالات دانشگاه سراسری 99 | زمان انتقالی
در سال جاری، داوطلبان برای نقل و انتقالات دانشگاه سراسری میتوانستند، از اول تا پایان اردیبهشت ماه، درخواست خود را مبنی بر انتقالی در سامانه مربوطه ثبت کنند. با توجه به اینکه فرآیند ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه های سراسری، هرسال در اردیبهشت ماه انجام میشود، پیش بینی میشود در سال آینده نیز در همین بازه زمانی، این فرصت در اختیار داوطلبان قرار داده شود.
با فعال شدن لینک مربوط به نقل و انتقالات دانشگاه سراسری، داوطلبان در صورتی که شرایط نقل و انتقالات را داشته باشند، میتوانند به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و یا همان سامانه سجاد به نشانی اینترنتی “portal.saorg.ir” مراجعه کرده و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. این فرصت تنها یک بار در سال در اختیار داوطلبان قرار داده میشود و پس از اتمام فرصت تعیین شده، راهی برای نقل و انتقالات وجود نخواهد داشت.
بخوانید: شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری 99
لازم به ذکر است، درخواست دانشجویان در صورتی که به صورت حضوری به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنند، پیگیری نمیشود و تنها محل برای ثبت درخواست، سایت سامانه سجاد میباشد.
ثبت درخواست و ارسال مدارک در سامانه سجاد باید به دقت انجام شود، چراکه امکان ویرایش اطلاعات وجود ندارد، بنابراین در صورتی که برای ثبت درخواست با مشکل مواجه شدید، میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل، تماس حاصل بفرمایید.
بخوانید: مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی
نقل و انتقالات دانشگاه سراسری 99 | شرایط انتقالی
دانشجویان در صورتی میتوانند نسبت به ثبت درخواست انتقالی در سامانه سجاد، اقدام کنند که دارای شرایط تعریف شده نیز باشند.
- دانشجو در صورتی میتواند، درخواست انتقالی دانشگاه سراسری بدهد که دانشجوی ترم اول و یا ترم آخر نباشد.
- امکان ثبت درخواست انتقالی دانشگاه سراسری، تنها یکبار در هر مقطع تحصیلی برای دانشجو امکان پذیر است.
- در صورتی با انتقالی دانشجو موافقت میشود که رشته او در دانشگاه جدید، ارائه شده باشد.
- فقط دانشجویانی مجاز به ثبت درخواست انتقالی در دانشگاه سراسری، هستند که بصورت با آزمون وارد دانشگاه شده باشند.
- درخواست اتباع غیرایرانی مبنی بر انتقالی دانشگاه سراسری، در اداره امور بین الملل و کمیسیون نقل و انتقالات بررسی میشود.
- دانشجویانِ دانشگاههای خارج از کشور نمیتوانند به دانشگاههای کشور انتقالی بگیرند.
- امکان انتقالی دانشجو به دانشگاهی که عضو هیئت علمی یا کارکنان آن است، امکان پذیر نمیباشد.
- دانشجوی متقاضی انتقالی باید میانگین نمرات کسب شده وی باید بالاتر از میانگین نمرات دانشجویان دانشگاه مقصد در همان رشته تحصیلی باشد.
- مدرک فارغ التحصیلی اخذ شده دانشجو توسط دانشگاه مقصد صادر میگردد.
- دانشجویان دانشگاههای روزانه میتوانند درخواست انتقالی به دانشگاههای پیام نور و غیرانتفاعی بدهند اما انتقالی از دوره نوبت دوم به روزانه، دانشگاه پیام نور به دوره روزانه یا نوبت دوم، دانشگاه غیرانتفاعی به دوره روزانه یا نوبت دوم، دانشگاه غیردولتی به مراکز فنی و حرفه ای و علمی کاربردی امکان پذیر نیست.
- امکان انتقال بین دو دانشگاه در یک شهر وجود ندارد.
- در صورت موافقت دانشگاه مقصد، دانشجو باید شهریه ای برابر با شهریه نوبت دوم در آن دانشگاه پرداخت کند. چنانچه رتبه و تراز قبولی دانشجو در کنکور سراسری برابر با نمره قبولی دانشگاه مقصد باشد، نیازی به پرداخت شهریه نخواهد بود.
بخوانید: سهمیه تغییر رشته هیئت علمی در کنکور 99 چگونه است
نقل و انتقال دانشجویان شاهد
لازم به ذکر است علاوه بر شرایط فوق، نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر و دانشجویان رشته های پزشکی، دارای شرایط بیشتری نیز میباشد که می توانید برای اگاهی بیشتر مقاله شرایط نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر را مطالعه نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه زمان انتقالی دانشگاه سراسری 99 میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02126295595 تماس بگیرید.
منبع: زمان انتقالی دانشگاه سراسری 99
:: برچسبها:
زمان انتقالی دانشگاه سراسری 99 ,
:: بازدید از این مطلب : 677
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0