نوشته شده توسط : دانتل

تعداد دانشجویانی که بنابر دلایل متعدد خواستار تغییر در محل تحصیل خود هستند، قابل توجه است. به همین علت نقل و انتقالات مبتلا به گروه کثیری از دانشجویان است. دانشجویان برای انتقال به دانشگاه مورد نظر خود باید حائز شرایطی باشند. در صورت وجود این شرایط ، می‌توانند درخواست انتقال و یا مهمانی خود را در سامانه سجاد به ثبت برسانند. اطلاعات تکمیلی در زمینه مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی را در ادامه مقاله دنبال کنید. برای مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع: مدارک مهمانی

 

مدارک لازم برای نقل و انتقال دانشجویان ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱

تمام دانشجویانی که درخواست انتقال و یا مهمانی را دارند باید به سامانه سجاد مراجعه نمایند. آدرس اینترنتی سامانه سجاد portal.saorg.ir می‌باشد. دانشجویان باید با مراجعه به این سامانه ابتدا آیین نامه نقل و انتقالات را کامل مطالعه نمایند. سپس در صورت احراز شرایط، درخواست خود را ثبت نمایند.

دانشجویان جهت نقل و انتقال می‌توانند درخواست میهمانی و یا انتقال دائم داشته باشند. که میهمانی نیز انواعی دارد که شامل میهمان مبنا، میهمان و میهمان دائم می‌شود. در ادامه توضیحات کاملتری در رابطه با انواع نقل و انتقالات ارائه می‎‌شود.

 

بخوانید: انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ 

 

 

مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی | انتقال دائم

مظور از انتقال دائم این است که دانشجو از دانشگاه مبدا خود به دانشگاهی دیگر بدون تغییر رشته و مقطع تحصیلی جابه جا می شود. انتقال دائم مشروط به کسب معدل بالاتر از میانگین دانشجویان دانشگاه مقصد در همان دوره و رشته می‌باشد. این شرط معدل باید حداقل برای چهارترم در دوره کارشناسی تامین شود. متقاضیانی که علاوه بر درخواست انتقالی درخواست تغییر رشته نیز دارند، باید از طریق دانشگاه درخواست تغییر رشته خود را دنبال نمایند.

انتقالات زیر ممنوع می‌باشد:

  • انتقال ازدوره شبانه به روزانه
  • انتقال از دوره پیام نور به دوره روزانه و شبانه
  • انتقال از دانشگاه غیردولتی به دولتی
  • انتقال از دوره‌های غیردولتی به دوره های علمی کاربردی و فنی حرفه ای

انتقالات زیر بلامانع است:

  • انتقال از دانشگاه‌های فنی حرفه ای به موسسات غیردولتی
  • انتقال از موسسات دولتی به موسسات غیردولتی و دانشگاه پیام نور

 

بخوانید: زمان انتقالی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ 

 

 

مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی | میهمان مبنا

میهمان مبنا به معنای میهمان بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش و آموزش کشور است. دانشجویی که محل سکونت دائمی خانواده اش در نزدیک ترین محل به شهر مورد تقاضاباشد، طبق جدول زیر می‌تواند میهمان مبنا شود.

قبولی در آزمون قابل معرفی جهت میهمانی مبنا ملاحظات
روزانه یا نوبت دوم روزانه یا نوبت دوم پس از اتمام دوره مهمانی، درصورت داشتن شرایط انتقالی انجام می شود در غیر این صورت باید برای تمدید مهمانی در ترم بعدی اقدام کند
غیرانتفاعی غیرانتفاعی- پردیس خودگردان پس از پایان یافتن دوره مهمان باید برای تمدید آن افدام کند
پردیس‌های خودگردان پردیس خودگردان-غیرانتفاعی مهمانی همراه با انتقال انجام میگیرد
نیمه حضوری نیمه حضوری
مجازی مجازی
دانشگاه فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان
فنی حرفه ای فنی حرفه ای و غیرانتفاعی

دانشجو در صورت داشتن 90 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده، می‌تواند حداکثر چهار ترم میهمان مبنا شود. پس از این مدت، دانشجو در صورت احراز شرایط انتقال می‌یابد. در غیراین‌صورت می‌توانند از طریق سامانه درخواست تمدید میهمانی داشته باشد.

ظرفیت میهمانی مبنا 5 درصد تعداد کل دانشجویان پذیرش شده در همان سال می‌باشد. تقاضای میهمانی مبنا صرفا در همان سال ورود صورت می‌گیرد.

 

بخوانید: زمان انتقالی و مهمانی علوم پزشکی ۱۴۰۰ 

 

 

مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی | میهمان

در صورتی که دانشجو حداقل یک ترم با معدل بالاتر از 13 در دانشگاه مبدا سپری کرده باشد می‌تواند درخواست دو ترم مهمانی کند. دانشجو حداکثر چهار ترم می‌تواند میهمان شود. ادامه میهمانی بعد از این مدت،با تائید دانشگاه مبدا و مقصد امکان پذیر است. انتخاب دروس دانشجو در هر ترم، باید با تائید دانشگاه مبدا باشد. نمرات اکتسابی در کارنامه دانشجو در دانشگاه مبدا عینا ثبت می‌شود. مدرک تحصیلی دانشجویان میهمان توسط دانشگاه مبدا صادر می‌شود. سقف پذیرش میهمان به اندازه 20 درصد تعداد پذیرش دانشجو درهمان سال است. میهمانی از مراکز دولتی و غیردولتی به مراکز علمی کاربردی ممنوع است. اما میهمانی از موسسات غیردولتی به فنی و حرفه ای و بالعکس بلامانع است.

 

بخوانید: شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ 

 

 

مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی | میهمان دائم

در این نوع از میهمانی، دانشجو واحدهای خود را به صورت میهمان می‌گذراند و در پایان هر ترم نمرات به دانشگاه مبدا ارسال می‌شود. تفاوت میهمان دائم با میهمان دراین است که در میهمانی دائم دیگر نیازی به حضور دانشجو در دانشگاه مبدا در ابتدای هر ترم نیست. در صورتیکه دانشجو یک ترم با معدل بالای 13 در دانشگاه مبدا سپری کرده باشد، می‌تواند برای چهار ترم تقاضای میهمانی دائم کند.

اولویت ها برای میهمان شدن

با توجه به ظرفیت محدود هر دانشگاه برای پذیرش میهمان، اولویت‌هایی تعریف شده است . وضعیت متقاضیان میهمانی براساس این اولویت‌ها تعیین تکلیف می‌شود.اولویتها عبارتند از:

  1. دانشجو دختر
  2. فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده به طوری که منجر به سرپرست شدن فرد دانشجو شود.
  3. افراد دارای بیماری خاص و صعب العلاج
  4. معلولیت موثر در زمان دانشجویی و یا معلولانی که تحت حمایت بهزیستی بوده اند.
  5. ازدواج دانشجوی دختر در زمان تحصیل در صورتیکه محل اشتغال همسر وی از قبل از ازدواج نزدیک به دانشگاه مقصد بوده باشد.
  6. یکی از والدین دارای شرایط خاص به تائید مرجع ذی‌صلاح باشد.
  7. خانم‌های متاهل دارای فرزند
  8. افراد تحت پوشش کمیته امداد
  9. دانشجوی پسر متاهل که همسر وی نیز دانشجو باشد.

 

بخوانید: سهمیه تغییر رشته هیئت علمی 

 

 

نحوه ثبت نام در سامانه سجاد

کلیه متقاضیان نقل و انتقالات باید ابتدا در سامانه سجاد ثبت نام نموده و نام کاربری و رمز عبور اختصاصی خود را دریافت نمایند. برای ثبت نام ابتدا باید به سامانه سجاد با آدرس portal.saorg.ir مراجعه کرده و همانند تصویر زیر لینک ثبت نام را انتخاب نمایید.

 

در تصویر زیر گزینه ” با قوانین گفته شده موافق هستم” را تیک بزنید.

 

اطلاعات درخواستی در تصویر زیر را کامل کنید.

 

در مرحله فوق اگر گزینه پیامک را انتخاب نمایید کدفعالسازی برای شما پیامک می‌شود. اگر گزینه تماس را انتخاب کنید با شماره شما تماس حاصل شده و کدفعالسازی برایتان به صورت سیستمی خوانده می‌شود. دقت کنید پیش از زمان اتمام اعتبار کد فعالسازی آن را در فیلد مربوطه ثبت نمایید.

در این مرحله با داشتن نام کاربری و رمز عبور می‌توانید وارد سامانه شوید. برای ورود باید مجددا به صفحه اول باز گردید. این بار به جای گزینه ثبت نام از لینک ورود استفاده نمایید و مدارک لازم برای نقل و انتقال را بارگذاری کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی 1401 – 1402 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: مدارک مهمانی



:: برچسب‌ها: مدارک مهمانی ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی هر ساله از طریق سامانه monada.iau.ir این فرصت برای دانشجویان تمام دوره های کاردانی تا دکتری تخصصی فراهم می کند تا در صورت درخواست انتقالی یا میهمانی به سایر واحد های دانشگاهی، از طریق سامانه مذکور اقدام نمایند. متقاضیان برای ثبت نام انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ می بایست ابتدا از شرایط ثبت نام مطلع باشند و سپس طبق زمانبندی که اعلام می شود، مدارک لازم را تهیه و در سایت monada.iau.ir بارگذاری نمایند تا درخواست آنها توسط دانشگاه مبدا و مقصد بررسی و موافقت نهایی انجام گیرد. برای مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع: انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰

 

نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ | زمان ثبت نام

به دلیل زیاد بودن تعداد متقاضیان نقل و انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ فرصت ثبت نام دوبار در سال فراهم است. زمان ثبت نام نقل و انتقال برای نیمسال اول تحصیلی از 25 خردادماه الی 31 تیرماه بوده و نحوه ثبت نام نیز از طریق سامانه منادا دانشگاه آزاد می‌باشد. البته ممکن است تاریخ در نظر گرفته شده برای ثبت نام تمدید شود، در سال ۱۴۰۰ با وجود آنکه بیشتر از یکماه فرصت برای نام نویسی وجود داشت، اما تا 5 مرداد نیز مهلت مجدد در نظر گرفته شد.

فرصت ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ برای نیمسال دوم تحصیلی؛ هرسال در نیمه دوم آذرماه و به تاریخ دقیق 15 الی 30 آذرماه می‌باشد و دانشجویان متقاضی باید به سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (منادا) مراجعه و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

توصیه می‌شود که ثبت نام خود را در همان روزهای اولی که مهلت نام نویسی وجود دارد، انجام دهید تا با اطلاع کامل از تمام مدارک و شرایط انتقالی دانشگاه آزاد درخواست خود را به ثبت برسانید.

 

بخوانید: زمان انتقالی و مهمانی علوم پزشکی ۱۴۰۰

 

 

انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ | شرایط ثبت نام

همزمان با شروع ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ آیین نامه و شرایط و ضوابط ثبت نام، در سایت منادا قرار داده می‌شود و متقاضیان می‌بایست با مطالعه آن از شرایطی که باید برخوردار باشند، مطلع گردند. شرایط به شرح زیر هستند :

  • دانشجویان متقاضی نقل و انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ حداقل باید یک ترم از شروع تحصیل آنها در دانشگاه مبدا گذشته باشد به عبارت دیگر دانشجویان ترم یک مجاز به ثبت درخواست انتقالی نمی‌باشند.
  • مشکلات نظام وظیفه داوطلبان آقا، مشکلات آموزشی، انضباطی و … برای ثبت نام در انتقالی دانشگاه آزاد قابل قبول نیست.
  • دانشجویانی که بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد شده اند، امکان ثبت درخواست انتقالی به دانشگاه های دیگر ندارند و فقط می‌توانند از طریق انصراف از دانشگاه برای ثبت نام در رشته و دانشگاه جدید اقدام نمایند که در این صورت دروس مشترک گذرانده شده، تطیبق داده می‌شود.
  • دانشجویان دوره‌های ظرفیت خودگردان فقط می‌توانند به واحدهای ظرفیت خودگردان انتقال یابند.
  • رشته و گرایش درخواستی دانشجو باید در دانشگاه مقصد ارائه شده باشد.
  • دانشجویان ترم آخر مجاز به ثبت نام در طرح نقل و انتقالات دانشگاه آزاد نیستند.
  • برای تایید شدن درخواست دانشجو هم باید دانشگاه مبدا و هم دانشگاه مقصد موافقت کند.
  • هر دانشجو فقط یکبار می‌تواند در مقطعی که تحصیل می‌کند، درخواست انتقالی داشته باشد به عبارت دیگر امکان ثبت درخواست انتقالی در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار امکان پذیر می‌باشد.
  • دانشجویان واحدهای الکترونیکی نمی‌توانند ثبت نام نقل و انتقالی را انجام دهند.
  • دانشجویان خارج از کشور امکان دریافت انتقالی به دانشگاه‌های داخل کشور را ندارند.
  • دانشجویانی که عضو هیئت علمی یا از کارکنان دانشگاه مقصد هستند، نمی‌توانند به آن دانشگاه انتقالی بگیرند.

 

مدارک لازم برای ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۰

دانشجویان متقاضی نقل و انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ می‌بایست با توجه به شرایطی که دارند، مدارک انتقالی دانشگاه آزاد را در سامانه منادا بارگذاری کنند که در ادامه این مدارک را ذکر کرده ایم :

شرایط و ماده ها مدارک لازم
طبق ماده ازدواج یا طلاق
  • صفحه اول و دوم شناسنامه خود و همسر (طلاق و ازدواج)
  • سند ازدواج (برای ازدواج)
  • صفحه دوم تا پنج طلاق نامه (برای طلاق)
  • صفحه اول شناسنامه فرزند
طبق ماده سهمیه شاهد و ایثارگری
  • همسر و فرزند شهید : صفحه اول و دوم شناسنامه به علاوه کارت یا معرفی نامه بنیاد شهید و جانبازان
  • آزادگان، همسر و فرزندان آن ها : صفحه اول و دوم شناسنامه به علاوه کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی
  • جانبازان 10 درصد و بالاتر : کارت یا معرفی نامه اداره ایثارگری و جانبازی
  • رزمندگان دارای 6 ماه سابقه فعالیت در جبهه : کارت و معرفی نامه از ارگان ذیربط
طبق ماده دانشجویان باردار، بیمار و معلول
  • عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو
  • مدارک پزشکی مربوط به بیماری
طبق ماده مرحوم شدن پدر، مادر، همسر و فرزند
  • گواهی فوت صادر شده از ثبت احوال
  • عکس صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو و فرد فوت شده
طبق ماده چند دانشجویی
  • گواهی اشتغال به تحصیل (ممهور به مهر اصلی واحد دانشگاه) دانشجویانی که در دیگر واحدها دانشگاه آزاد در حال تحصیل هستند.
  • صفحات اول و دوم شناسنامه دانشجویان، والدین، همسر
طبق ماده کارکنان و اعضای هیئت علمی
  • آخرین حکم کارگزینی کارمند و یا هیأت علمی
  • معرفی نامه از محل خدمت مبنی بر تمام وقت و رسمی بودن کارمند و عضو هیأت علمی بودن
  • صفحات عقدنامه در صورت دانشجو بودن همسر
  • صفحات اول و دوم شناسنامه (صفحه مربوط به درج مشخصات همسر و فرزندان) دانشجو و والدین او
طبق ماده ورزشکاران و قهرمانان ملی
  • معرفی نامه از سوی فدراسیون مربوطه
  • حکم قهرمانی کشوری یا بین المللی

 

راهنمای ثبت نام در سایت منادا monada.iau.ir

همانطورکه در ابتدای مطلب نیز شرح داده شد، برای ثبت درخواست انتقالی باید وارد سایت منادا به نشانی monada.iau.ir شوید و سپس مطابق راهنمای زیر، مراحل ثبت نام را به انجام رسانید.

در صفحه اول سامانه منادا شرایط و تعهدات مربوط به نقل و انتفالات دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ نمایش داده می‌شود که لازم است این بخش را به دقت مطالعه کنید و سپس گزینه “تمام مطالب فوق را مطالعه و تایید می نمایم” را فعال و عبارت “تایید و ادامه” را انتخاب کنید.

 

در قدم بعدی باید کدملی و شماره دانشجویی خود را درج کنید.

 

با ورود به صفحه ثبت نام، اطلاعات کاربری شما نمایش داده می‌شود که باید آنها را کنترل و تایید کنید. در قدم بعدی لازم است ماده انتخابی خود را مشخص کنید و مدارکی که برای آن ماده مورد نیاز است و از قبل تهیه کرده اید، بارگذاری کنید. توجه داشته باشید که پس از انتخاب ماده و تایید کردن، امکان تغییر آن وجود ندارد.

پس از تمام این مراحل در انتها باید هزینه لازم را از طریق کارت بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت کنید و در مرحله آخر، کد پیگیری و شماره پرونده ارائه شده توسط سامانه را دریافت نمایید. لازم به ذکر است که عدم دریافت کد پیگیری و شماره پرونده، به معنای ناقص بودن ثبت نام شماست.

 

بخوانید: جدول همترازی نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

 

 

هزینه انتقالی دانشگاه ازاد

دانشجویانی که ثبت نام نقل و انتقالی دانشگاه آزاد را انجام می‌دهند، می‌بایست از طریق سایت منادا هزینه را پرداخت کنند که برای هر یک از مقاطع تحصیلی متفاوت و به صورت زیر است :

  • کاردانی : 600 هزار تومان
  • کارشناسی : 900 هزار تومان
  • کارشناسی ارشد : 1 میلیون و 500 هزار تومان
  • دکتری : 4 میلیون تومان

همچنین از دانشجویان هزینه بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود که به شرح مبالغ زیر می‌باشد :

  • کاردانی : 32 هزار و 500 تومان
  • کارشناسی : 62 هزار و 500 تومان
  • کارشناسی ارشد : 94 هزار و 500 تومان
  • دکتری : 145 هزار و 500 تومان

 

برای دریافت مشاوره در زمینه انتقالی دانشگاه آزاد 1401 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰



:: برچسب‌ها: انتقالی دانشگاه آزاد ۱۴۰۰ ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

زمان نقل و انتقالی و انتقالات دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ توسط وزارت علوم مشخص می شود. وزارت علوم، هرسال فرصتی را در اختیار داوطلبانی که مایل به تغییر دانشگاه خود هستند، قرار می‌دهد. داوطلبانی که مایل به گرفتن انتقالی و یا مهمانی به دانشگاه دیگری هستند، می‌توانند از طریق سایت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و یا همان سامانه سجاد، نسبت به آن اقدام کنند. در ادامه این مطلب به شرح موضوع زمان و شرایط نقل و انتقالی دانشگاه سراسری 1400 – 1401 خواهیم پرداخت. برای مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع:‌ زمان انتقالی

 

زمان انتقالی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ 

در سال جاری، داوطلبان برای نقل و انتقالات دانشگاه سراسری می‌توانستند، از اول تا پایان اردیبهشت ماه، درخواست خود را مبنی بر انتقالی در سامانه مربوطه ثبت کنند. با توجه به اینکه فرآیند ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه های سراسری، هرسال در اردیبهشت ماه انجام می‌شود، پیش بینی می‌شود در سال آینده نیز در همین بازه زمانی، این فرصت در اختیار داوطلبان قرار داده شود.

با فعال شدن لینک مربوط به نقل و انتقالات دانشگاه سراسری، داوطلبان در صورتی که شرایط نقل و انتقالات را داشته باشند، می‌توانند به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و یا همان سامانه سجاد به نشانی اینترنتی “portal.saorg.ir” مراجعه کرده و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. این فرصت تنها یک بار در سال در اختیار داوطلبان قرار داده می‌شود و پس از اتمام فرصت تعیین شده، راهی برای نقل و انتقالات وجود نخواهد داشت.

 

لازم به ذکر است، درخواست دانشجویان در صورتی که به صورت حضوری به دانشگاه مورد نظر مراجعه ‌کنند، پیگیری نمی‌شود و تنها محل برای ثبت درخواست، سایت سامانه سجاد می‌باشد.

ثبت درخواست و ارسال مدارک در سامانه سجاد باید به دقت انجام شود، چراکه امکان ویرایش اطلاعات وجود ندارد، بنابراین در صورتی که برای ثبت درخواست با مشکل مواجه شدید، می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل، تماس حاصل بفرمایید.

 

بخوانید: مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی

 

 

شرایط انتقالی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰

دانشجویان در صورتی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست انتقالی در سامانه سجاد، اقدام کنند که دارای شرایط تعریف شده نیز باشند.

  • دانشجو در صورتی می‌تواند، درخواست انتقالی دانشگاه سراسری بدهد که دانشجوی ترم اول و یا ترم آخر نباشد.
  • امکان ثبت درخواست انتقالی دانشگاه سراسری، تنها یکبار در هر مقطع تحصیلی برای دانشجو امکان پذیر است.
  • در صورتی با انتقالی دانشجو موافقت می‌شود که رشته او در دانشگاه جدید، ارائه شده باشد.
  • فقط دانشجویانی مجاز به ثبت درخواست انتقالی در دانشگاه سراسری، هستند که بصورت با آزمون وارد دانشگاه شده باشند.
  • درخواست اتباع غیرایرانی مبنی بر انتقالی دانشگاه سراسری، در اداره امور بین الملل و کمیسیون نقل و انتقالات بررسی می‌شود.
  • دانشجویانِ دانشگاه‌های خارج از کشور نمی‌توانند به دانشگاه‌های کشور انتقالی بگیرند.
  • امکان انتقالی دانشجو به دانشگاهی که عضو هیئت علمی یا کارکنان آن است، امکان پذیر نمی‌باشد.
  • دانشجوی متقاضی انتقالی باید میانگین نمرات کسب شده وی باید بالاتر از میانگین نمرات دانشجویان دانشگاه مقصد در همان رشته تحصیلی باشد.
  • مدرک فارغ التحصیلی اخذ شده دانشجو توسط دانشگاه مقصد صادر میگردد.
  • دانشجویان دانشگاه‌های روزانه می‌توانند درخواست انتقالی به دانشگاه‌های پیام نور و غیرانتفاعی بدهند اما انتقالی از دوره نوبت دوم به روزانه، دانشگاه پیام نور به دوره روزانه یا نوبت دوم، دانشگاه غیرانتفاعی به دوره روزانه یا نوبت دوم، دانشگاه غیردولتی به مراکز فنی و حرفه ای و علمی کاربردی امکان پذیر نیست.
  • امکان انتقال بین دو دانشگاه در یک شهر وجود ندارد.
  • در صورت موافقت دانشگاه مقصد، دانشجو باید شهریه ای برابر با شهریه نوبت دوم در آن دانشگاه پرداخت کند. چنانچه رتبه و تراز قبولی دانشجو در کنکور سراسری برابر با نمره قبولی دانشگاه مقصد باشد، نیازی به پرداخت شهریه نخواهد بود.

 

بخوانید: سهمیه تغییر رشته هیئت علمی 

 

 

نقل و انتقال دانشجویان شاهد

لازم به ذکر است علاوه بر شرایط فوق، نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر و دانشجویان رشته های پزشکی، دارای شرایط بیشتری نیز می‌باشد که می توانید برای اگاهی بیشتر مقاله شرایط نقل و انتقالات و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر را مطالعه نمایید.

 

بخوانید: شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰

 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری 1400 – 1401 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع:‌ زمان انتقالی



:: برچسب‌ها: زمان انتقالی ,
:: بازدید از این مطلب : 594
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ برای دسته ای از متقاضیان که قصد دارند در آزمون نمونه دولتی ششم به هفتم و نهم به دهم شرکت کنند، حائز اهمیت است. علاقه مندان به شرکت در آزمون نمونه دولتی بایستی که مطابق زمانبندی اعلام شده از طریق سایت ثبت نام نمونه دولتی استان محل سکونت خود، نسبت به تکمیل مراحل نام نویسی‌شان اقدام کنند. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه این مطلب اطلاعاتی پیرامون زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی 1401 – 1402 ارائه کرده ایم.

منبع:‌ زمان ثبت نام نمونه دولتی

 

زمان ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲

علاقه مندان به شرکت در آزمون نمونه دولتی موظف هستند مطابق زمانبندی اعلام شده از طریق سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی استان محل سکونت خود اقدام کنند و با استفاده از “ کد ملی ” و ” رمز عبور همگام ” خود فرم ثبت نام را دریافت کرده و پس از پرداخت هزینه، مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند. 

تاکنون اطلاعیه ای پیرامون تاریخ ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی 1401 – 1402 از سوی هیچ کدام از سایت های ثبت نام آزمون نمونه دولتی استانی منتشر نشده است. 

 

بخوانید: راهنما کامل ثبت نام نمونه دولتی

 

 

زمان ثبت نام نمونه دولتی ششم به هفتم ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲

برای ورود به مدارس نمونه دولتی در مقطع هفتم، نیازی به شرکت در آزمون نمونه دولتی ششم به هفتم نیست. چراکه این آزمون چند سالی است که حذف شده است و به عبارتی آزمونی به عنوان آزمون نمونه دولتی ششم به هفتم برگزار نمی شود.

مدارس نمونه دولتی که در مقاطع هفتم، هشتم و نهم (دوره متوسطه اول) دانش آموز جذب می کردند، در حال حاضر به صورت هیئت امنایی اداره می شوند. بنابراین دانش آموزانی که مقطع ششم خود را به پایان رسانده اند و قصد دارند در مقطع هفتم وارد مدارس نمونه دولتی شوند، می توانند به مدارس نمونه دولتی ششم به هفتم، مراجعه کنند و مراحل نام نویسی خود را تکمیل کنند.

 

زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی نهم به دهم ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲

در سال گذشته لینک ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم 1401 – 1402  در اواسط فروردین ماه در سایت های ثبت نام هر استان فعال شد، احتمالا تاریخ ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم 1401 – 1402 نیز مشابه سال گذشته در فروردین ماه 1401 باشد.

به محض دریافت اخبار جدید پیرامون تاریخ ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم 1401 – 1402 زمان دقیق را در این قسمت از مقاله اطلاع رسانی خواهیم کرد. لازم است در نظر داشته باشید که علاقه مندان و متقاضیان واجد شرایط ثبت نام نمونه دولتی نهم به دهم بایستی که در تاریخ های اعلام شده نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام کنند، چراکه خارج از این بازه امکان نام نویسی وجود نخواهد داشت.

 

مهلت ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲

معمولا جهت نام نویسی داوطلبان آزمون نمونه دولتی نهم به دهم، یک بازه زمانی یک هفته تا ده روزه مشخص می شود و اگر داوطلبان به موقع از تاریخ نام نویسی مطلع شوند، می توانند مراحل نام نویسی خود را انجام دهند، اما با این حال نیز دسته ای از داوطلبان از ثبت نام در این آزمون جا می مانند.

 هر ساله به منظور ثبت نام جاماندگان از ثبت نام آزمون نمونه دولتی نیز، مهلت نام نویسی توسط اداره کل آموزش و پرورش استان ها چند روزی تمدید می‌شود و جاماندگان فرصت دارند در این تمدید مهلت ثبت نام نمونه دولتی نسبت به بارگذاری مدارک و تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی خود اقدام کنند.

 

بخوانید: دفترچه آزمون نمونه دولتی

 

 

مشاوره ثبت نام مدارس

بهتر است تمامی داوطلبان آزمون نمونه دولتی نهم به دهم با اطلاع به موقع از زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم 1401 – 1402 از طریق سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی استان محل سکونت خود، نسبت به نام نویسی به موقع اقدام کنند.

چنانچه پیرامون ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1401 _ 1402  و تاریخ ثبت نام آن، سوالی دارید می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره تحصیلی دانتل استفاده کنید و به کمک مشاوران با تجربه این مرکز راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه ثبت نام نمونه دولتی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ چه تاریخی می باشد؟

تاریخ ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی نهم به دهم 1401 – 1402 تا کنون مشخص نشده است، اما احتمالا همانند سال های گذشته در فروردین ماه باشد.

آیا آزمون نمونه دولتی ششم به هفتم 1401 – 1402 حذف شده است؟

بله، چند سالی است که آزمون نمونه دولتی ششم به هفتم 1401 – 1402 حذف شده است و به صورت هیت امنایی مدیریت می شود. علاقه مندان می توانند با مراجعه به این مدارس مراحل ثبت نام خود را طی کنند.

آیا مهلت ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ تمدید نیز می شود؟

بله، مهلت ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی 1401 – 1402 توسط اداره کل آموزش و پرورش استان ها چند روزی تمدید می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع:‌ زمان ثبت نام نمونه دولتی



:: برچسب‌ها: زمان ثبت نام نمونه دولتی ,
:: بازدید از این مطلب : 652
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ کدام اند؟ یکی از اقدامات ضروری اولیه کلیه داوطلبان کنکور، آشنایی با منابع آزمون است. استفاده از منابع معتبر، رسیدن به هدف پذیرش در دانشگاه را آسان‌ترمحقق سازد. چنانچه منابع مطالعاتی درست انتخاب نشوند، باعث اتلاف وقت و انرژی داوطلب می‌شود. به همین جهت منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریت دریایی 1401 جهت تسهیل دسترسی داوطلبان، ارائه می‌کنیم. برای مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع: منابع ارشد مدیریت دریایی

 

منابع ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱

رشته مدیریت در دفترچه راهنما در گروه علوم انسانی قرار دارد. این مجموعه امتحانی متشکل از دو رشته مختلف است. همچنین 3 گرایش متفاوت نیز برای مجموعه امتحانی مدیریت دریایی لحاظ شده است. برای محاسبه نمره کل داوطلبان، دو گروه کد ضریب برای دروس مورد سوال در آزمون تعریف شده است. به عبارت دیگر اهمیت دروس در محاسبه نمره تراز داوطلبان متغییر است. در صورتی که داوطلبان رشته و گرایش خاصی را مدنظر داشته باشند، می‌توانند تنها به مطالعه دروس مربوط به رشته خود بپردازند. انتخاب گرایش خاص به عنوان رشته هدف، موجب برنامه ریزی بهتر مطالعاتی می‌شود.

 

عناوین دروس کنکور ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ 

داوطلبان متقاضی شرکت در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت دریایی باید به سوالات مطرح از دروس زیر پاسخ دهند.

  1. زبان انگلیسی
  2. اصول حمل و نقل و تخلیه و بارگیری دریایی
  3. اصول ناوبری
  4. مبانی اقتصاد و مدیریت
  5. حقوق و بیمه دریایی
  6. ریاضی و آمار
  7. عملیات دریایی و مهارت در فنون عرشه

 

گرایش ارشد مدیریت دریایی 

در مجموعه امتحانی مدیریت دریا، دو رشته دریانوردی و مدیریت دریایی برای تحصیل داوطلبان درنظر گرفته شده است. رشته دریانوردی مشتمل بر دو گرایش حمل و نقل دریایی و بندر و کشتیرانی است. رشته مدیریت دریا با گرایش ناوبری و عملیات دریایی معرفی می‌شود. گزینش در این رشته و گرایش فقط توسط دانشگاه علوم دریایی امام خمینی انجام می‌پذیرد. رشته دریانوردی و گرایش های آن دارای کد ضریب یک هستند. رشته مدیریت دریایی کد ضریب 2 را به خود اختصاص داده است. اهمیت دروس در این کد ضریب ها مطابق با جدول زیر است.

کد ضریب زبان اصول حمل و نقل و تخلیه و بارگیری دریایی اصول ناوبری مبانی اقتصاد و مدیریت حقوق و بیمه دریایی ریاضی و آمار عملیات دریایی و مهارت در فنون عرشه
ضریب 1 3 3 3 2 3 1 0
ضریب 2 2 1 4 1 3 1 4

 

منابع کنکور ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱

کتب و جزوات زیادی برای مطالعه داوطلبان کنکور در بازار کتاب موجود است. بهترین شیوه مطالعه برای کسب آمادگی آزمون، مطالعه سرفصل های اعلامی با استفاده از منابع مورد تائید است. به همین دلیل لیستی از منابع معتبرمدیریت دریایی توسط کارشناسان مرکز دانتل جمع آوری شده است. عناوین کتب به تفکیک دروس در ادامه عنوان می‌شود.

 

منابع ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ | زبان انگلیسی

نام کتاب نویسنده انتشارات
کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل   جنگل
گرامر کاربردی زبان انگلیسی شهاب اناری و همکاران مبتکران
مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی   سازمان سنجش و آموزش
فرهنگ مصور دریایی (انگلیسی – فارسی) خسرو مشتریخواه، عبدالرضا محبی وزارت راه و ترابری
انگلیسی برای دانشجویان رشته دریانوردی و علوم دریایی هوشنگ خوش سیما سمت

 

منابع اصول حمل و نقل و تخلیه و بارگیری دریایی

نام کتاب نویسنده انتشارات
مدیریت سیستم های حمل و نقل علی نجات بخش اصفهانی، محمد رضا کی منش، سید علی قریشیان جباری
سیری در تحولات حمل و نقل دریایی بهروز امرائی همدانی اسرار دانش
اصول حمل و نقل دریایی سیدطاهر حسینی اشرف البلاد
حمل و نقل دریایی محمود صفارزاده، حمید حمیدی، ابراهیم عزیزآبادی و محمدعلی شهبا اسرار دانش

 

منابع ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ | اصول ناوبری

نام کتاب نویسنده انتشارات
اصول ناوبری ماهواره ای سوران پرنگ GPS ماهواره
اصول ناوبری پرویز باورصاد دانشگاه علوم دریایی
دریانوردی ساحلی و اصول ناوبری استوارت وارن علوم و فنون دریایی و صیادی کیش
اصول ناوبری اینرسی، مکان یابی ماهواره ای و تلفیق آن ها ابوالمجد نورالدین، تشفین کرامت جهاد دانشگاهی

 

منابع مبانی اقتصاد و مدیریت

نام کتاب نویسنده انتشارات
نظریه اقتصاد خرد ریچارد بایلاس نی
اقتصاد خرد جمشید پژویان دانشگاه پیام نور
اقتصاد خرد (هندسی و جبری) دکتر محمدی ترمه
اقتصاد خرد چارلز فرگوسن و جان گولد مرکز نشر دانشگاهی
اقتصاد خرد محسن نظری پوران پژوهش
اقتصاد حمل و نقل دریایی (حمل و نقل دریایی و …) محمدعلی حسن زاده محمدی آرامش
مدیریت عمومی سید مهدی الوانی نی
تئوری مدیریت (نظریه عمومی مدیریت) علی محمد پرگان و مصطفی حسان کتاب نوین
مبانی سازمان و مدیریت علی رضائیان سمت
مدیریت منابع انسانی اسفندیار سعادت سمت

 

منابع حقوق و بیمه دریایی

نام کتاب نویسنده انتشارات
حقوق بیمه در حمل و نقل دریایی بین الملل سعید حشمتیان سردار
حقوق حمل و نقل دریایی ابراهیم تقی زاده مجمع علمی و فرهنگی مجد
اصول کلی حقوق دریایی حسن صدیق جاودانه، جنگل
حقوق و تکالیف صاحب کالا در حمل و نقل دریایی در حقوق ایران و حقوق بین الملل یاسر بهشتی زاده، فرهاد پوررحیمی شاپرک سرخ

 

منابع ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ | ریاضی و آمار

نام کتاب نویسنده انتشارات
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت جمشید صالحی صدقیانی، ایرج ابراهیمی هستان
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت لیدا فرخو و محمد جلوداری ممقانی دانشگاه پیام نور
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت مسعود نیکوکار گسترش علوم پایه
تست ریاضیات کاربردی وحید ناصحی فر پوران پژوهش
آمار عادل آذر و منصور مؤمنی و سعید جعفری سمت
           آمار در علوم انسانی علی دلاور دانشگاه پیام نور
احتمالات و آمار کاربردی علی دلاور رشد
آمار استنباطی حیدر علی هومن ساوالان

 

برای دریافت مشاوره در زمینه منابع کنکور کارشناسی ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

بهترین منابع مطالعاتی برای آمادگی کنکور کارشناسی ارشد مدیریت دریایی چیست ؟

لیست منابع ارشد مدیریت دریایی ۱۴۰۱ مورد تائید اساتید برتر در مقاله عنوان شده است.

منابع کنکور کارشناسی ارشد آزاد مدیریت دریایی چیست؟

منابع مطالعاتی کنکور ارشد به دلیل ادغام کنکور دانشگاه آزاد و دولتی یکسان است.

رشته مدیریت دریایی چه گرایش هایی دارد؟

این رشته دارای 3 گرایش حمل و نقل دریایی، بندر و کشتیرانی و ناوبری و عملیات دریایی است.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: منابع ارشد مدیریت دریایی



:: برچسب‌ها: منابع ارشد مدیریت دریایی ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

اعتراض به نتایج نهایی ارشد بهداشت ۱۴۰۰ از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی با آدرس الکترونیکی sanjeshp.ir امکان پذیر است. نتایج کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400 در دو مرحله منتشر می گردد. پس از اعلام نتیجه اولیه و اتمام فرآیند انتخاب رشته، داوطلبان می‌توانند در تاریخ های اعلام شده، نتیجه نهایی خود را دریافت کنند. دسته ای ای از متقاضیان پس از دریافت نتایج نهایی می توانند در صورتی که به نتایج نهایی اعتراض دارند، درخواست خود را ثبت کنند. 

منبع: اعتراض نتایج ارشد بهداشت

 

اعتراض به نتایج نهایی ارش دوزارت بهداشت ۱۴۰۰

پس از برگزاری این آزمون در مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان می توانند نتیجه اولیه را دریافت کنند و مطابق کارنامه اولیه خود وارد فرآیند انتخاب رشته شوند. پس از گذشت یک بازه زمانی کوتاه نتیجه انتخاب رشته با عنوان نتیجه نهایی منتشر می گردد.

دسته ای از داوطلبان با دیدن نتیجه نهایی خود، بر این باور هستند که در محاسبه نتیجه آن ها اشتباهی رخ داده است. این دسته از داوطلبان مجاز هستند از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی اعتراض خود را ثبت کنند.

 

زمان اعتراض به نتایج کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰

داوطلبانی که پس از اعلام نتیجه نهایی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400 در هیچ کد رشته محلی پذیرفته نشده اند و یا از کد رشته محل قبولی خود رضایت کافی ندارند، می توانند تا چند روز پس از اعلام نتیجه نهایی درخواست اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند.

نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400 در چهارم مهرماه اعلام شد داوطلبان مجاز هستند از تاریخ چهارم مهرماه به سایت ” sanjesp.ir ” مراجعه کرده و درخواست اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند.

 

نحوه ثبت درخواست اعتراض به نتایج ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰

متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400 که قصد دارند درخواست اعتراض به نتایج نهایی ارشد وزارت بهداشت را ثبت کنند، می توانند مطابق مراحل زیر درخواست خود را ثبت کنند.

1️⃣ به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور با آدرس “ sanjeshp.ir ” مراجعه کنید.

2️⃣ از منوی سمت راست سایت ابتدا بر روی گزینه ” سیستم پاسخگویی ” و سپس بر روی گزینه “ ارسال درخواست ” کلیک نمایید.

 

3️⃣ در این مرحله اطلاعات خواسته شده شامل نام، نام خانوادگی، کدملی، تلفن همراه و  ایمیل (ایمیلی که در این قسمت وارد می کنید، بایستی که معتبر باشد، زیرا کد رهگیری به آن ارسال خواهد شد) را مطابق تصویر زیر وارد کنید.

 

4️⃣ پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده، آزمون خود را از میان آزمون های وزارت بهداشت انتخاب نمایید. اگر قصد اعتراض به نتایح نهایی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را دارید، گزینه “ کارشناسی ارشد ” را انتخاب نمایید.

 

5️⃣ در مرحله پنجم در قسمت ” دسته بندی ” مشخص کنید که زمینه درخواست شما چیست. برای اعتراض به نتایح نهایی ارشد وزارت بهداشت، گزینه ” اعتراض به نمره ” را انتخاب کنید.

 

6️⃣ در نهایت متن درخواست اعتراض خود را در قسمت ” پیغام ” بنویسید و بر روی گزینه ” ارسال ” کلیک نمایید.

 

7️⃣ در انتها سامانه یک کد رهگیری ثبت درخواست اعتراض به ایمیل شما ارسال می کند که این کد را نزد خود نگه دارید، تا بتوانید درخواست اعتراض خود را ثبت کنید.

 

دریافت پاسخ اعتراض ارشد وزارت بهداشت

اگر درخواست اعتراض به نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را در سامانه ثبت کرده اید، می توانید پس از گذشت یک بازه زمانی 24 تا 72 ساعت پس از ثبت درخواست اعتراض، جهت دریافت پاسخ اعتراض خود اقدام کنید. در ادامه به مراحل دریافت پاسخ درخواست اعتراض کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اشاره کرده ایم.

1️⃣ مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی با آدرس sanjeshp.ir

2️⃣ کلیک بر روی گزینه ” پیگیری درخواست “

 

3️⃣ درج کدملی و کد رهگیری

 

4️⃣ کلیک بر روی گزینه ” مشاهده ” و دریافت نتیجه

درصورتی که شما با دلایل منطقی به نتایج نهایی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اعتراض کرده باشید، در زمان پیگیری درخواست، کارشناسان مربوطه درخواست شما را بررسی کرده و نتایج را برای شما درج می کنند.

 

مشاوره نتیجه کنکور ارشد بهداشت ۱۴۰۰

در این قسمت از مقاله برای دسترسی راحت تر شما عزیزان لینک ورود به سامانه پاسخگویی و ارسال درخواست سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی را قرار داده ایم. با کلیک بر روی لینک زیر و مطابق مراحل فوق اعتراض خود را به نتیجه نهایی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400، ثبت کنید.

در صورتی که در هر کدام از مراحل ثبت درخواست اعتراض به نتایج کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سوالی دارید، می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاوره تحصیلی دانتل استفاده کنید و یا ثبت درخواست اعتراض خود را به مشاوران مجرب این مرکز بسپارید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتراض به نتایج نهایی ارشد بهداشت 1400 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

آیا داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت ۱۴۰۰ می توانند نسبت به نتایج نهایی اعتراض کنند؟

بله، دسته ای از داوطلبان که به نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1400 اعتراض دارند، می توانند درخواست اعتراض خود را در سامانه درج کنند.

اعتراض به نتیجه نهایی ارشد بهداشت ۱۴۰۰راز طریق کدام سایت انجام می شود؟

داوطلبان می توانند پس از رویت نتایج نهایی جهت ثبت درخواست اعتراض به نتیجه نهایی ارشد بهداشت 1400 به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی اینترنتی ” sanjeshp.ir ” مراجعه کنند.

نحوه ثبت درخواست اعتراض به نتیجه نهایی ارشد بهداشت 1400 به چه صورت است؟

در متن مقاله فوق به نحوه ثبت درخواست اعتراض به نتیجه نهایی ارشد بهداشت 1400 اشاره کرده ایم.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: اعتراض نتایج ارشد بهداشت



:: برچسب‌ها: اعتراض نتایج ارشد بهداشت ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

منابع کنکور کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق ۱۴۰۱ کدام اند؟ الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق یکی از رشته های امتحانی زیرمجموعه گروه علوم انسانی می باشد که هر ساله سازمان سنجش برای تمامی داوطلبان این رشته در دانشگاه آزاد و سراسری یک یک آزمون یکپارچه را برگزار می کند. علاقه مندان به تحصیل در آزمون کارشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق بایستی برای مطالعه سرفصل های امتحانی این رشته از منابع معتبر موجود در بازار استفاده کنند که با توجه به اهمیت منابع در موفقیت داوطلب، در ادامه قصد داریم که بهترین منابع کنکور کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق 1401 را به شما داوطلبان عزیز معرفی کنیم. شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره تخصصی برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد نیز با مشاوران ما در مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل در تماس باشید. 

منبع: منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی

 

منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱

رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق، از رشته های اصلی کنکور کارشناسی ارشد می‌باشد و فارغ التحصیلان سایر رشته ها نیز در صورت علاقه مندی به رشته الهیات و معارف اسلامی فلسفه و کلام می‌توانند با مطالعه سرفصل ها در این آزمون شرکت کنند.

سازمان سنجش آموزش کشور منابع اصلی این آزمون را مشخص نمی‌کند و فقط سرفصل های امتحانی را اعلام می‌کند، به همین دلیل در ادامه این مطلب به منابعی را برای مطالعه سرفصل های آزمون الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق معرفی کرده ایم.

 

منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱ | زبان عربی

  • کتاب ترجمه و شرح مبادی العربیه؛قسمت صرف | به تالیف رشید شرتونی | به ترجمه سید علی حسینی از انتشارات دارالعلم.
  • کتاب قواعد کاربردی زبان عربی | به تالیف دکتر فضل الله میرقادری و دکتر زهرا ریاحی زمین از انتشارات دانشگاه شیراز.
  • کتاب هزار و صد تست طبقه‌بندی شده صرف و نحو عربی (مبادی العربیه + جامع الدروس العربیه) | به تالیف علی ضیغمی و حبیب کشاورز از انتشارات فقیهی.
  • کتاب سوالهای کارشناسی ارشد صرف و نحو عربی | به تالیف حمید عابدی فیروزجایی از انتشارات پردازشگران.

 

منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱ | فقه

  • متون فقه | به تالیف مهدی صیادی از انتشارات چتر دانش.
  • الروضه البهیه فی شرح اللمعه الدمشقیه | به تالیف زین‌الدین بن علی شهید ثانی از انتشارات بوستان کتاب قم.
  • فقه استدلالی | به ترجمه تحریر الروضه فی شرح اللمعه المشقیه | به تالیف علیرضا امینی و محمدرضا آیتی از انتشارات کتاب طه.
  • 1001 تست متون فقه، بر اساس لمعه شهید اول | به تالیف حمید مسجدسرایی از انتشارات حقوق اسلام.

 

اصول

  • اصول فقه | به تالیف مرحوم محمدرضا مظفر و علیرضا هدایی از انتشارات حکمت.
  • اصول فقه دو جلدی | به تالیف عیسی ولایی از انتشارات دارالفکر.
  • مجموعه سوالات اصول فقه | به تالیف دکتر محمد حسین شهبازی از انتشارات میزان.
  • مبانی استنباط حقوق اسلامی یا اصول فقه | به تالیف ابوالحسن محمدی از انتشارات دانشگاه تهران.

 

منابع درس زبان انگلیسی تخصصی

  • کتاب ترجمه و راهنمای زبان تخصصی جلد اول، ویژه دانشجویان رشته الهیات | به تالیف علیرضا جلالی | به ترجمه حسن جهانبان‌اسفهلان از انتشارات پیام دانشگاهی.
  • کتاب زبان تخصصی الهیات | به تالیف فیضعلی مداح از انتشارات دانشگاه پیام نور.
  • کتاب راهنمای کامل زبان تخصصی جلد اول الهیات | به تالیف نعمت الله عواطف رستمی از انتشارات حقوق اسلامی.
  • کتاب زبان تخصصی رشته الهیات | به تالیف زهرا گواهی از انتشارات فرا انگیزش، پیام اندیش.

 

منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱ | زبان عمومی

  • کتاب 504 واژه ضروری تافل از انتشارات جنگل.
  • کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی | به تالیف شهاب اناری و همکاران از انتشارات مبتکران.
  • کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی از انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.

 

تعداد سوالات ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱

علاقه مندانی که قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی فقه و اصول را دارند، می‌خواهند بدانند از هر سرفصل امتحانی این رشته چند سوال در آزمون خواهد آمد،به همین دلیل در ادامه این مطلب سرفصل های امتحانی این رشته به همراه تعداد سوالاتشان را آورده ایم که به شرح جدول زیر است.

مواد آزمون  تعداد سوالات
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی 30
زبان عربی 20
فقه 30
اصول 30

 

عناوین دروس امتحانی ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱

دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق به شرح زیر می‌باشند :

  • درس زبان عمومی و درس زبان تخصصی (انگلیسی)
  • درس  زبان عربی
  • درس فقه
  • درس اصول

 

گرایش ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱

رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق در مقطع کارشناسی ارشد شامل چندین گرایش تحصیلی است که همگی آن ها در یک کد صریب دسته بندی شده اند، یعنی تمامی دروس در این گرایش ها دارای ضرایب برابری می‌باشند.

  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش رشته های فقه و مبانی حقوق اسلامی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش فقه مقارن و حقوق خصوصی اسلامی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش ففقه مقارن و حقوق عمومی اسلامی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش فقه مقارن و حقوق جزای اسلامی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش مذاهب فقهی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش فقه سیاسی
  • رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق گرایش فقه و حقوق خانواده

 

برای دریافت مشاوره در زمینه منابع کنکور کارشناسی ارشد فقه و حقوق اسلامی ۱۴۰۱ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول 

دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد رشته الهیات فقه و حقوق چیست؟

دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق شامل زبان عمومی و درس زبان تخصصی (انگلیسی)، زبان عربی، فقه و اصول می‌باشد.

رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق در مقطع ارشد شامل چند گرایش است؟

رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و اصول شامل چندین گرایش می‌باشد که در مطلب بالا بدان اشاره شد و همگی در یک ضریب دسته بندی شده‌اند.

برای مطالعه آزمون کارشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق چه منابعی را بایستی مطالعه کرد؟

تمامی منابع معرفی شده در مطلب فوق از بهترین منابع موجود برای مطالعه دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی فقه و حقوق است که داوطلبان می‌توانند برای هر درس یکی از این منابع را تهیه و مطالعه کنند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی



:: برچسب‌ها: منابع ارشد فقه و حقوق اسلامی ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

منابع کنکور کارشناسی ارشد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی ۱۴۰۱ کدام اند؟ يکی از رموز کسب موفقيت در کنکور کارشناسی ارشد، مطالعه منابع سودمند است. امروزه در بازار کتاب منابع گوناگون مطالعاتی در دسترس قرار دارد. انتخاب درست منابع، راه رسيدن به رشته تحصيلی موردعلاقه را کوتاه تر می‌نمايد. در ادامه منابع کنکور کارشناسی ارشد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی 1401 برای آگاهی داوطلبان کنکور اين رشته ارائه می‌شود. برای مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع: منابع ارشد سنجش از دور

 

منابع ارشد سنجش از دور ۱۴۰۱

مجموعه امتحانی سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی در دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور سال ۱۴۰۱ با يک رشته معرفی شده است.  اين رشته هم زير شاخه گروه علوم انسانی محسوب می‌گردد و هم رشته شناور است. داوطلبان اين رشته با گرايش های متنوعی روبه رو هستند. طبق مندرجات دفترچه، داوطلبان اين مجموعه امتحانی بايد دارای قدرت ديد برجسته بينی بوده و پايه رياضی و آماری مطلوبی داشته باشد. ثبت نام در آزمون اين رشته با محدوديت مدرک کارشناسی مواجه نيست. ثبت نام برای کليه متقاضيان آزاد است.

 

 عناوين دروس ارشد سنجش از دور 

در کنکور کارشناسی ارشد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی از 6 درس سوال طراحی می‌شود. با توجه به اينکه کليه گرايش های اين مجموعه، دارای يک کد ضريب هستند، اهميت نمره دروس مختلف برای کليه گرايش ها يکسان است. اما ارزش تمام دروس در محاسبه نمره داوطلب يکسان نيست. در جدول زير عناوين دروس و تعداد سوالات مطرح شده از هر درس ارائه می شود. همچنين ضريب دروس نيز در ستون آخر جدول درج گرديده است.

نام درس تعداد سوالات مطرح شده در آزمون ضريب درس
زبان عمومی و تخصصی 30 2
اصول تفسير عکس های هوايی 20 3
آمار و رياضيات 25 3
ژئومورفولوژی و جغرافیای زیستی 20 2
جغرافیای شهری و روستایی 20 2
سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) 20 3

 

گرايش ارشد سنجش از دور ۱۴۰۱

در مجموعه امتحانی سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی داوطلبان با سه گريش رو به رو هستند. هر داوطلب در زمان انتخاب رشته مي‌تواند کد رشته محل های مربوط به هر سه گرايش را در فرم خود وارد نمايد. ليست گرايش های اين رشته عبارتند از:

  • سیستم اطلاعات جغرافیایی
  • سنجش از دور
  • مطالعات دفاعی

 

پذيرش در گرايش مطالعات دفاعی تنها توسط دانشگاه امام حسين انجام می‌شود.

 

 

منابع کنکور کارشناسی ارشد سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيايی ۱۴۰۱ 

متوليان برگزاری کنکور در کشور در زمان اعلام شرايط ثبت نام تنها به عنوان نمودن سرفصل های مطرح در آزمون بسنده می‌نمايند. منابع مطالعاتی از سوی مسئولين اعلام نمی‌شود. در حقيقت داوطلب می‌تواند از هر طريقی که از نظر خودش ايده آل باشد، برای آزمون آماده شود. محدوديتی برای انتخاب منبع مطالعاتی وجود ندارد. اما انتخاب مناسب ترين کتب از ميان انبوه کتاب های موجود کار بسيار سخت و مبهمی است. از اين رو توصيه می‌کنیم داوطلبان اين کار را به متخصصين اين امر واگذار نمايند. مشاورين متبحر مرکز مشاوره دانتل آماده پاسخگويی به سوالات متقاضيان در اين رابطه هستند. در ادامه ليستی از کتب مورد تائيد اساتيد اين رشته در اختيار داوطلبان قرار می‌گيرد.

 

منابع ارشد سنجش از دور  ۱۴۰۱ | زبان

نام کتاب نويسنده انتشارات
گرامر کاربردی زبان انگلیسی شهاب اناری و همکاران مبتکران
گرامر زبان انگلیسی عباس فرزام باستان
تافل رهنما ابراهیم نظری تیموری رهنما
۵۰۴ واژه ضروری تافل   جنگل
انگلیسی برای دانشجویان جغرافیا محسن کریمیان عظیمی سمت
واژه نامه جامع سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی مجید هاشمی تنگستانی کوشامهر

 

منابع اصول تفسیر عکس های هوایی

نام کتاب نويسنده انتشارات
اصول سنجش از دور نوین و تفسیر تصاویر ماهواره ای و عکس های هوایی سیدکاظم علوی پناه دانشگاه تهران
اصول تفسیر عکس های هوایی افشین شهام و هیلدا دادفر طراوت
اصول تفسیر عکس ها و کاربرد آن در منابع طبیعی محمود زبیری و احمد مالکی دانشگاه تهران

 

منابع ارشد سنجش از دور ۱۴۰۱ | آمار و ریاضیات

نام کتاب نويسنده انتشارات
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت محمد فاریابی باسمنج و اکبر عالم تبریز اشراقی، صفار
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت جمشید صالحی صدقیانی هستان
ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت مسعود نیکوکار گسترش علوم پایه
آمار و کاربرد آن در مدیریت (جلد ۱ و ۲) عادل آذر و منصور مؤمنی و سعید جعفری سمت
آمار کاربردی وحید ناصحی فر ترمه
آمار و احتمال هادی رنجبران اثبات
تئوری احتمالات و آمار کاربردی (تحلیل آماری) اکبر عالم تبریز و بابک حاجی محمدرضاتبریزی صفار

 

منابع ژئومورفولوژی و جغرافیای زیستی

نام کتاب نويسنده انتشارات
ژئومورفولوژی کاربردی: بیابان – فرسایش بادی حسن احمدی دانشگاه تهران
ژئومورفولوژی ایران ابراهیم مقیمی دانشگاه تهران
ژئومورفولوژی ریچارد چورلی سمت
مبانی جغرافیای زیستی حسین عساکره دانشگاه زنجان
جغرافیای زیستی: گذشته و حال خدیجه اسدیان دانشگاه تهران
جغرافیای زیستی (رشته جغرافیا) شهریار خالدی دانشگاه پیام نور
جغرافیای زیستی شهریار خالدی و علی اصغر نظری قومس
جغرافیای زیستی اصغر نیشابوری سمت

 

منابع جغرافیای شهری و روستایی

نام کتاب نويسنده انتشارات
پویایی نظام شهری علی اصغر نظریان مبتکران
دیدگاه های نو در جغرافیای شهری (جلد ۱ و ۲) حسین شکویی سمت
جغرافیای شهری ایران علی اصغر نظریان پیام نور
جغرافیای روستایی (فرایندها، واکنش ها و تجربه های بازساخت روستایی) مایکل وودز دانشگاه تهران
جغرافیای روستایی ایران (رشته جغرافیا) مسعود مهدوی دانشگاه پیام نور
جغرافیای روستایی ایران حسن افراخته سمت

 

منابع سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)

نام کتاب نويسنده انتشارات
آشنایی با فن سنجش از دور و کاربرد آن در منابع طبیعی محمود زبیری و علیرضا مجد دانشگاه تهران
سنجش از دور اصول و کاربرد حسن علیزاده ربیعی سمت
مفاهیم سنجش از دور محمدرضا عاصی سیمای دانش
مبانی سنجش از دور سیدباقر فاطمی و یوسف رضایی آزاده
مبانی سیستم های اطلاعات جغرافیایی منوچهر فرج زاده انتخاب
سیستم های اطلاعات جغرافیایی GIS محمدرضا کریمی و حمید علوی لواسانی دانشگاه آزاد اسلامی
سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی کریستوفر لگ مرکز نشر دانشگاهی.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه منابع کنکور کارشناسی ارشد سنجش از دور ۱۴۰۱ می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: منابع ارشد سنجش از دور



:: برچسب‌ها: منابع ارشد سنجش از دور ,
:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ چیست؟ بسیاری از دانشجویان طی مدت تحصیل با مسائلی مواجه می‌شوند که تنها راه حل آن، تغییر دانشگاه محل تحصیل است. نقل و انتقالات فرصت مناسبی برای این دانشجویان فراهم می‌کند. راه حل مواردی مثل ازدواج، تغییر محل سکونت و یاهردلیلی که حضور در دانشگاه را برای دانشجو سخت می‌کند؛ استفاده از مهمانی و یا انتقالی است. سازمان سنجش آموزش کشور برای این دسته از داوطلبان در بازه زمانی اردیبهشت ماه، فرصتی را برای نقل و انتقال دانشجویی فراهم می‌کند. در ادامه این مطلب به شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری 1400 – 1401 می‌پردازیم. جهت مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران مجموعه دانتل با شماره های زیر تماس بگیرید.

منبع: شرایط انتقالی دانشگاه

 

زمان ثبت درخواست انتقالی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱

فرآیند ثبت نام نقل و انتقال دانشگاه های سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ هرسال طی اردیبهشت ماه انجام می‌شود، به طوری که با فعال شدن لینک داوطلبان در صورتی که شرایط نقل و انتقال را داشته باشند، می‌توانند به صورت اینترنتی از طریق سایت “سازمان امور دانشجویان وزارت علوم” و یا همان سامانه سجاد به نشانی اینترنتی ” portal.saorg.ir ” مراجعه کرده و نسبت به ثبت درخواست مبنی بر درخواست مهمانی مبنا، موقت، دائم و انتقالی خود اقدام کنند.

این فرصت تنها یکبار در سال در اختیار داوطلبان قرار داده می‌شود و پس از اتمام فرصت تعیین شده، راهی برای نقل و انتقال وجود نخواهد داشت.

 

شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱

دانشجویان دانشگاه‌های سراسری، می‌توانند با توجه به شرایط خود در سایت سامانه سنجش، یکی از سه درخواست تعریف شده برای مهمانی را ثبت کنند. داوطلبان می‌توانند بصورت مهمانی مبنا، مهمانی موقت و یا مهمانی دائم را داشته باشند که در ادامه شرایط هرکدام را به تفکیک آورده ایم.

 

بخوانید: زمان انتقالی دانشگاه سراسری

 

 

شرایط درخواست مهمانی مبنا

دانشجویان در صورتی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست مهمانی مبنا در سامانه سجاد، اقدام کنند که دارای شرایط زیر باشند.

  • محل زندگی داوطلب در شهر دانشگاه مورد تقاضا باشد.
  • دانشجو درخواست کننده مهمانی مبنا باید طبق کارنامه خود، 90 درصد از نمره آخرین قبولی در رشته مورد تقاضای دانشگاه جدید را آورده باشد.
  • دانشجویان می‌توانند از ترم اول و شروع تحصیل نیز برای ثبت درخواست مهمانی مبنا اقدام کنند.
  • برای دانشجویان متقاضی مهمانی مبنا، 5 درصد از ظرفیت پذیرش هر دانشگاه در نظر گرفته می‌شود.
  • دانشجویان کارشناسی پیوسته می‌توانند چهار ترم و دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کاردانی می‌توانند دو ترم درخواست مهمانی مبنا داشته باشند.
  • دانشجویان دوره روزانه و نوبت دوم می‌توانند در دوره‌های روزانه و یا نوبت دوم مهمانی مبنا بگیرند و پس از اتمام مهلت‌شان، در صورت داشتن شرایط لازم درخواست انتقالی داشته باشند.
  • دانشجویان دوره‌های پردیس خودگردان و غیرانتفاعی می‌توانند در دوره‌های مشابه خود و بالعکس مهمانی مبنا بگیرند.
  • دانشجویان دوره‌های نیمه حضوری، فرهنگیان، فنی و حرفه ای و مجازی فقط در دوره‌های مشابه خود، مجاز به دریافت مهمانی مبنا هستند.

 

بخوانید: مدارک لازم برای انتقالی و مهمانی

 

 

شرایط درخواست مهمانی موقت

دانشجویان در صورتی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست مهمانی موقت در سامانه سجاد، اقدام کنند که دارای شرایط زیر باشند.

  • دانشجو برای ثبت درخواست مهمانی موقت حداقل باید یک ترم را با معدل حداقل 13 در دانشگاه مبدا گذرانده باشد.
  • دانشجو می‌تواند با ثبت یک درخواست، همزمان برای مهمانی دو ترم اقدام کند.
  •  دانشجویان در مقطع کارشناسی پیوسته می‌توانند چهار ترم در مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کاردانی نیز دو ترم را تقاضا کنند.
  • انتخاب واحد دانشجو مهمان موقت باید به تایید دانشگاه مبدا و مقصد برسد و دروس گذرانده شده در کارنامه داوطلب در دانشگاه مبدا ثبت می‌شود.
  •  مدرک فارغ التحصیلی دانشجویانی که به صورت مهمان موقت در دانشگاه ثانویه فارغ التحصیل می شوند از سمت دانشگانه مبدا صادر خواهد شد.
  • در صورت موافقت دانشگاه مبدا و مقصد، دانشجو می‌تواند از دانشگاه‌های غیردولتی به دانشگاه‌های دولتی، مهمانی موقت بگیرد اما برعکس آن مجاز نمی‌باشد.
  • مهمانی موقت از دانشگاه ها و موسسات دولتی به دانشگاه‌های علمی کاربردی مجاز نیست.
  •  دانشجو نمی‌تواند تقاضای مهمانی موقت بین دو دانشگاه در یک شهر را داشته باشد اما می‌تواند برای مهمانی تک درس اقدام کند.
  • 20 درصد از ظرفیت دانشگاه‌های دولتی و 15 درصد از ظرفیت دانشگاه‌های غیردولتی برای پذیرش دانشجویان مهمان موقت در هرسال درنظر گرفته می‌شود.

 

شرایط درخواست مهمانی دائم | انتقالی دانشگاه

دانشجویانی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست مهمانی دائم در سامانه سجاد، اقدام کنند که دارای شرایط زیر باشند.

اولویت پذیرش دانشجو مهمان به ترتیب زیر است:

  • دانشجویان خانم
  • دانشجویانی که با فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده شده و یا از کار افتادگی پدر و مادر در زمان دانشجویی مواجه است
  • دانشجویی که دچار بیماری خاص و یا معلولیت موثر در زمان دانشجویی است
  • دانشجویانی که قبل از زمان دانشجویی تحت حمایت سازمان بهزیستی باشند
  • ازدواج دانشجو دختر در زمان دانشجویی در صورتی که محل اشتغال دائم همسر دانشجو در نزدیک ترین محل به دانشگاه مقصد باشد
  • دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد
  • ازدواج دانشجو پسر بعد از قبولی در صورتی که همسر او نیز دانشجو باشد

دانشجویان در صورتی می‌توانند از مهمانی موقت به میهمانی دائم تغییر وضعیت بدهند که طی چهار ترم در مقطع کارشناسی پیوسته و دو ترم در مقطع کارشناسی ناپیوسته، حداقل معدل کل 13 را کسب کنند.

 

شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱

دانشگاه‌های سراسری بسیار منضبط و سختگیر هستند. دانشجویان محصل در این دانشگاه‌ها ملزم به حضور در کلاس‌ها و ارتباط با اساتید می‌باشند و وظایفی نسبت به نقش دانشجویی دارند. با این وجود ممکن است برای هر دانشجویی مشکلاتی پیش بیاید که نتواند نسبت به حضور مداوم خود اقدام کند. راهکاری که پیش روی این دانشجویان است استفاده از شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری 1400 – 1401 است.

 

بخوانید:سهمیه تغییر رشته هیئت علمی 

 

 

شرایط انتقالی

دانشجویان در صورتی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست انتقالی در سامانه سجاد اقدام کنند که دارای شرایط باشند.

  • دانشجویان ترم اولی و دانشجویانی که ترم آخر تحصیل هستند؛ مجاز به درخواست انتقالی نیستند. 
  • فقط دانشجویانی مجاز به ثبت درخواست انتقالی در دانشگاه سراسری، هستند که بصورت با آزمون وارد دانشگاه شده باشند.
  • دانشجویان نمی‌توانند به دانشگاه‌هایی که عضو هیئت علمی یا کارکنان آن باشند انتقالی بگیرند.
  • چنانچه دانشجویی قصد انتقالی به دانشگاه دیگری را داشته باشد، باید دارای میانگین نمرات و معدل بالاتری نسبت به دانشگاه مقصد باشد.
  • متقاضیان در صورتی که موفق به گرفتن انتقالی شوند، مدرک فارغ التحصیلی خود را از دانشگاه جدید دریافت می‌کنند.
  • الویت‌های دوره ها در انتقالی بین دانشگاه ها بسیار مهم است؛ طوری که دانشجویی که درحال تحصیل در دوره روزانه است می‌تواند به دانشگاه‌های پیام نور و غیرانتفاعی انتقالی بگیرد اما دانشجو شبانه نمی‌تواند به دوره روزانه درخواست انتقالی داشته باشد.
  • دانشجویان دانشگاه پیام نور نمی‌توانند به دانشگاهی با دوره روزانه و یا شبانه درخواست انتقالی بدهند.
  • دانشجویان دانشگاه و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی نمی‌توانند به دانشگاهی با دوره روزانه و یا شبانه درخواست انتقالی بدهند.
  • امکان انتقال بین دو دانشگاه در یک شهر وجود ندارد.

 

مدارک مورد نیاز برای نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه ۱۴۰۰

دانشجویان برای تکمیل فرایند انتقالی خود باید مدارک موردنیاز را آماده کنند. در ادامه لیستی از مدارک موردنیاز برای نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه شراسری را ارائه کرده ایم.

معدل کل دانشجو تکمیل فرم مربوطه (فرم انتقالی یا مهمانی)
گواهی عدم تخلف دانشجویی کارت ملی و شناسنامه (صفحات اول و دوم)
مدارک احراز هویت دانشجویان با شرایط خاص (گواهی فوت یا معلولیت سرپرست خانواده، گواهی بیماری یا معلولیت دانشجو، گواهی ازدواج)

دانشجویان داوطلب انتقالی یا مهمانی موظف هستند این مدارک را تکمیل و در سامانه سجاد بارگزاری نمایند.

 

مشاوره نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه سراسری

بسیاری از دانشجویان تصور می‌کنند انتقالی یا مهمانی گزینه مناسبی برای آنهاست. در حالی که این تصمیم می‌تواند حکم شمشیر دو دم را داشته باشد. پیش از تصمیم گیری قطعی می‌بایست با مشاوری آگاه مشورت نمایید. فراموش نکنید که شما در مرحله انتخاب رشته براساس دلایلی تصمیم به انتخاب این رشته و دانشگاه گرفته اید. همچنین انتقالی یا مهمانی گرفتن دارای جنبه های بی شماری است؛ محیط، اساتید و هم کلاسی‌های شما تغییر می‌کنند، مجددا نیازمند سازگاری با محیط جدید خواهید بود و ممکن است دچار مشکلاتی در تحصیل شوید. پیشنهاد می‌کنیم پیش از تصمیم گیری و اقدام با مشاور گفتگوکنید تا بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط انتقالی و مهمانی دانشگاه سراسری 1400 – 1401 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: شرایط انتقالی دانشگاه



:: برچسب‌ها: شرایط انتقالی دانشگاه ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دانتل

نتایج بدون کنگور دانشگاه آزاد 1400 در تاریخ 4 مهر ماه اعلام شد. تمامی داوطلبانی که در تاریخ های اعلام شده توسط سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اقدام به ثبت نام در رشته های بدون کنکور و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته کرده اند، برای پیگیری ثبت نام خود می توانند در زمان اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400 از طریق سایت اعلام نتایج دانشگاه آزاد، اقدام کنند و از وضعیت قبولی و یا عدم قبولی خود مطلع گردند. متقاضیان بایستی در صورت کسب قبولی، خود را برای ثبت نام حضوری آماده کنند. به همین منظور قصد داریم در ادامه نحوه اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد را شرح دهیم.

منبع: نتایج بدون کنکور آزاد

 

نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400

پس از اینکه مهلت مقرر ثبت نام و انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون دانشگاه های آزاد در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در سایت سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به پایان برسد، داوطلبان منتظر اعلام نتایج بدون کنکور خواهند بود.

همانطور که اشاره کردیم، ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد بر اساس سوابق تحصیلی می باشد، به همین دلیل سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد پس از اتمام مهلت ثبت نام مدارک و سوابق تحصیلی متقاضیانی که موفق به ثبت نام در سامانه شده اند، می نماید. یکی از فاکتور های مهم در قبولی داوطلبان معدل مقطع قبلی شان با توجه به مقطع تحصیلی مورد تقاضایشان می باشد.

 

زمان اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400

دانشگاه آزاد، دوبار در سال یکبار برای ورودی مهر و یکبار برای ورودی بهمن، اقدام به جذب دانشجو بصورت بدون کنکور می‌کند. داوطلبانی که فرآیند ثبت نام خود را به پایان رسانده اند و به دنبال این هستند که از نتایج نهایی رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400 مطلع شوند، بایستی که از زمان اعلام نتایج در این دانشگاه ها مطلع شوند. در ادامه زمان اعلام نتایج بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد را به تفکیک نیمسال تحصیلی قرار داده ایم.

 

زمان اعلام نتایج | مهر

بنابراین نتایج ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در مقاطع تحصیلی مختلف ممکن در بازه های زمانی جداگانه ای و با فاصله کوتاهی پس از اتمام مهلت ثبت نام منتشر شود.

نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد در تاریخ 4 مهر ماه 1400 منتشر شد.

به محض دریافت اطلاعیه جدید از سوی سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، زمان دقیق اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول 1400 در مقاطع تحصیلی مختلف را در این قسمت از مقاله بروزرسانی خواهیم کرد.

 

زمان اعلام نتایج | ورودی بهمن

دانشگاه آزاد، علاوه بر نیمسال اول تحصیلی در ورودی بهمن ماه نیز دانشجو پذیرش می‌کند که در واقع این پذیرش به منظور تکمیل ظرفیت مرحله اول و نیمسال مهرماه انجام می شود. شرایط و ضوابط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در ورودی بهمن ماه همانند شرایط ثبت نام ورودی مهرماه است با این تفاوت که در بعضی سال ها نحوه ثبت نام نیمسال دوم تحصیلی به صورت حضوری می‌باشد.

چنانچه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در ورودی بهمن ماه به صورت حضوری انجام شود، نتایج آن نیز از طریق دانشگاه های مربوطه به داوطلب اطلاع رسانی می شود. اما اگر ثبت نام این مرحله نیز به صورت اینترنتی انجام گردد، نتایج نیز به صورت اینترنتی و در اواخر دی ماه بر روی سایت نتایج دانشگاه آزاد قرار می گیرد.

تاکنون اطلاعیه ای مبنی بر زمان اعلام نتایج ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد، از سوی سایت سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد منتشر نشده است که به محض دریافت اخبار جدید مطلب بروزرسانی خواهد شد و تاریخ دقیق را اطلاع رسانی می کنیم.

 

نحوه اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400

سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، پس از بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان، قبول شدن و یا عدم پذریش داوطلبان را در رشته انتخابی شان، در مرحله اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400 مشخص می کند.

داوطلبان با توجه به اینکه اعلام نتایج اینترنتی و یا حضوری است می توانند نتایج نهایی ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400 خود را دریافت کنند.

 

نحوه اعلام نتایج | ورودی مهر

نحوه اعلام نتایج بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد 1400، در نیمسال اول و برای ورودی مهرماه، طبق روال سال‌های گذشته، به صورت اینترنتی و از طریق سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد می باشد.

داوطلبان برای مشاهده نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد مهر ماه 1400 بایستی به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد  به نشانی اینترنتی ” azmoon.net ” مراجعه کنند و  طبق مراحل زیر پیش بروند تا نتایج خود را رویت کنند.

  • مرحله اول: با وارد شدن به سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، در صورتی که نتایج اعلام شده باشد، لینک اعلام نتایج چهار مقطع تحصیلی فعال خواهد بود که شما باید بر روی مقطعی که در آن ثبت نام کرده اید کلیک کنید.
  • مرحله دوم: پس از کلیک بر روی لینک اعلام نتایج، وارد صفحه ای می شوید که باید اطلاعاتتان را که شامل شماره شناسنامه، سال تولد و شماره ملی می‌باشد را درج نمایید.
  • مرحله سوم: با درج اطلاعات، کارنامه برای شما نمایش داده می‌شود.

داوطلبانی که طبق کارنامه در یکی از رشته‌های انتخابی خود پذیرفته شده اند، می‌بایست در صورت علاقه مندی به رشته قبولی، به سایت دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کنند و از مدارک لازم و زمانبندی ثبت نام نهایی و حضوری مطلع گردند و چنانچه در هیچ یک از رشته محل های انتخابی خود پذیرفته نشده اند، باید منتظر ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در نیمسال دوم تحصیلی یعنی بهمن ماه باشند تا مجدد ثبت نام خود را در این نیمسال انجام دهند.

تا کنون اطلاعیه ای از سوی سایت سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مبنی بر اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد مهر ماه 1400، منتشر نشده است، مشاوران دانتل به محض دریافت اخبار جدید ضمن بروزرسانی مطلب، راهنمای تصویری نحوه اعلام نتایج را نیز در این مطلب قرار داده می‌دهند.

 

نحوه اعلام نتایج | ورودی بهمن

برای ورودی بهمن ماه 1400 هنوز به طور دقیق اطلاع رسانی نشده است که ثبت نام به روش حضوری خواهد بود یا اینترنتی، اما اگر ثبت نام حضوری باشد نتایج نیز توسط خود دانشگاه اعلام میشود و داوطلبانی که ثبت نام انجام داده اند باید با مراجعه به سایت دانشگاه یا تماس تلفنی، از پذیرش یا عدم پذیرش خود مطلع گردند.

در صورتی هم که ثبت نام اینترنتی انجام گیرد، با استناد به قبولی های سال گذشته نتایج در اواخر دی ماه منتشر شده و  اعلام نتایج نیز از طریق سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی اینترنتی ” azmoon.net ” مشابه ورودی مهر ماه خواهد بود.

داوطلب می‌بایست با استفاده از کدملی و شماره شناسنامه خود، کارنامه را دریافت نماید و اگر در رشته های انتخابی خود پذیرفته شده باشد، برای ثبت نام قطعی در دانشگاه قبول شده، اقدام نماید.

 

مشاوره ثبت نام براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد 1400

نکته ای که پیرامون دانشگاه های آزاد وجود دارد، این است که این دانشگاه به صورت شهریه پرداز اداره می شود و میزان شهریه برای داوطلبان باآزمون و بدون آزمون در یک رشته تفاوتی ندارد. بنابراین بهتر است متقاضیان پیش از هر اقدامی ابتدا از شهریه ها در دانشگاه مدنظر خود مطلع شوند و سپس تصمیم بگیرند تا در طول تحصیل مشکل مالی نداشته باشند.

شما متقاضیان گرامی دانشگاه آزاد می توانید برای اطلاع از شهریه رشته های مختلف در واحد های متفاوت دانشگاه آزاد با مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل تماس بگیرید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعلام نتایج ثبت نام بدون کنکور آزاد 1400 می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 46291403-021 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

نتایج ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد چه زمانی اعلام می شود؟

زمان اعلام نتایج بدون کنکور دانشگاه آزاد 1400 مشخص نیست، بر اساس رویه سال گذشته نتایج مهر ماه در شهریور و نتایج بهمن در اواخر دی ماه اعلام می شود.

متقاضیان از چه طریقی می توانند انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی خود در دانشگاه آزاد مطلع شوند؟

تمامی متقاضیان می توانند نتایج ثبت نام بدون کنکور را از طریق سایت اعلام نتایج دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org دریافت کنند.

نحوه دریاقت نتایج از طریق سایت اعلام نتایج دانشگاه آزاد به چه صورت است؟

در متن مقاله به این موضوع اشاره کردیم که چنانچه نتایج به صورت اینترنتی و یا حضوری اعلام گردد، چگونه می توان نسبت به دریافت نتایج اقدام کرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :46291403-021

منبع: نتایج بدون کنکور آزاد



:: برچسب‌ها: نتایج بدون کنکور آزاد ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1400 | نظرات ()